Un conductor en contra direcció mata una dona a la C-25 a Vilobí d’Onyar

En l’accident s’hi ha vist implicat un tercer vehicle que ha sortit de la carretera

ACTUALITZAT 12:49h | El Servei Català de Trànsit informa que aquesta nit de diumenge s’ha registrat un sinistre viari mortal a la C-25 a l’altura del punt quilomètric 235 a Vilobí d’Onyar (Selva). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 22:44h.

Per causes que encara s’estan investigant, la conductora d’un turisme, C. C. M, de 41 anys i veïna de Santa Coloma de Farners, ha mort en un xoc frontal provocat per un cotxe que circulava en direcció contrària.

En l’accident s’hi ha vist implicat un tercer turisme que ha sortit de la calçada, la conductora ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l’hospital Santa Caterina de Salt.

El conductor del vehicle que ha circulat contra direcció ha quedat ferit greu i ha estat evacuat a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d’excarceració, i quatre ambulàncies i l’equip de psicòlegs del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).