'Mas Fotut' de Josep Sarquella guanya el Festival Wevoo

S'ha emportat el primer premi valorat en 800 euros

El curt 'Mas Fotut, de Josep Sarquella', va ser escollit com el curt guanyador de la cinquena edició del Wevoo, el Festival de Western Volcànic d’Olot. La lectura del veredicte va tenir lloc divendres, al Teatre Principal. El jurat va haver d’escollir entre els 27 curtmetratges que van entrar dins el concurs, entre els 32 equips participants.

El jurat va subratllar que l’autor ha sabut jugar amb el cinema dins el cinema. El segon lloc va ser per a 'The Hunt', d’Albert València, un curt d’alta qualitat tècnica. El premi Spaghetti Western va recaure en 'Bronco Bilis Boy', de Xavier Ruscalleda. Pel que fa a la categoria Jove, la peça 'Animas Occultas', de Júlia López, va ser proclamada vencedora.

El premi Wevoo Kinder, pensat pels nens, se’l van endur 'Whisky', dirigit per sis directors diferents; i el curt preferit del públic va ser 'L’última mà', de Maru i Epi. Aquesta ha estat l’edició més multitudinària del Wevoo, amb la participació de 280 persones repartides en 32 equips, 27 dels quals van poder entrar en competició. Sarquella es va endur 800 euros com a premi.


Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.