Instal·len quatre jocs infantils nous a les platges de l'Estartit i Cala Montgó

L'acció forma part del Pla de Sostenibilitat Turística pressupostat en 3,6 MEUR

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) ha instal·lat nous jocs infantils a la Platja Gran de l'Estartit i Cala Montgó en el marc del procés de renovació de serveis i mobiliari urbà vinculat al Pla de Sostenibilitat Turística.

En total són sis jocs infantils, quatre dels quals ja estan instal·lats. Dos estan ubicats a Cala Montgó. Es tracta d'un joc d'equilibris i un gronxador triple. Dos més estan col·locats a la Platja de l'Estartit, entre la caseta de Salvament i el Mini Beach Club ubicat a la zona de la Pineda.

Són una piràmide per escalar i una pissarra didàctica amb lletres. Finalment, s'instal·laran dos altres jocs infantils iguals que els de Montgó a la Platja Gran de l'Estartit. La instal·lació d'aquests jocs infantils forma part la línia 1 del Pla de Sostenibilitat Turística que propugna una millora de l'Oferta Turística.

Concretament l'actuació 1.1 de millora de la qualitat de les platges i les zones de bany. El projecte va ser adjudicat a Benito Urban. Nous aparcaments per a bicicletes a la platja del Ter Vell En paral·lel a aquesta actuació de millora urbana i també en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat dos aparcaments de bicicletes de fusta a la Platja del Ter Vell a través de l'empresa Fitor Forestal.

També en l'àmbit de la platja s'han renovat les cordes i estaques que separen la sorra de l'aparcament, marquen els camins i protegeixen les dunes litorals. El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit es desenvoluparà fins al 2024 amb un pressupost de 3,6 milions d'euros (MEUR).