Denunciada una discoteca de Platja d'Aro per superar l'aforament

Hi havien 135 persones de més

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) de la Regió Policial de Girona van dur a terme, durant el passat cap de setmana, una inspecció a dos locals d'oci nocturn de la demarcació. Aquesta actuació forma part d'una campanya d'inspecció a nivell català que té com a objectiu principal controlar els aforaments i evitar la presència de menors d'edat dins d'aquests establiments.

Segons informa el Diari de Girona, el dissabte 17 de juny, els agents de la URPA es van desplaçar fins a una discoteca situada a Platja d'Aro (Baix Empordà) per verificar el compliment d'aquestes normatives. Després de realitzar les comprovacions pertinents, es va constatar que l'establiment superava el seu aforament permès en 135 persones.

Com a conseqüència d'aquesta infracció, es va aixecar un acta per accés d'aforament excessiu. A més, es va presentar una altra denúncia relacionada amb la manca de coneixement per part dels controladors d'accés sobre el nombre de persones presents a l'interior del local.

D'altra banda, el dia anterior, les autoritats van inspeccionar un altre local d'oci nocturn ubicat a la ciutat de Girona. En aquest cas, es va constatar que l'aforament era correcte i es complia amb les normatives establertes.

No obstant això, es va identificar una altra infracció relacionada amb la falta de coneixement exacte de l'aforament per part del responsable dels controladors d'accés. Per això, es va aixecar l'acta corresponent per aquesta irregularitat.