La gironina Briolf compra l'empresa italiana INTEC, la tercera que adquireix en 18 mesos

L'empresa catalana va créixer un 25% i va facturar 192 MEUR el 2022

L'empresa familiar gironina Briolf Group ha tancat la compra de la italiana INTEC srl. Es tracta d'una empresa amb més de 50 anys de trajectòria a Reggio Emilia i és un referent en les pintures pel repintat d'automoció.

A més ha desenvolupat una línia de massilles, pastes i adhesius enforcada al sector dels materials compostos. Amb la compra d'INTEC, Briolf ja ha comprat tres empreses en els últims 18 mesos i es consolida com un referent europeu en l'àmbit d'especialitats químiques. El grup ha tancat el 2022 amb un creixement del 25% i una facturació de 192 milions d'euros. Ara, la marca preveu tancar el 2023 sobrepassant la barrera dels 250 milions gràcies al creixement orgànic i a l'adquisició de les últimes dues empreses.

Briolf Group és un grup industrial català amb una presència diversificada en els recobriments i especialitats químiques amb 55 anys d'història. Ara, l'objectiu de l'empresa és enfortir la posició del grup en la indústria mantenint l'essència de Briolf, que és crear solucions per allargar la vida de les superfícies i maximitzar el rendiment.

El grup ha anunciat la compra de l'empresa italiana INTEC, que té seu a Reggio Emilia. Es tracta d'una marca familiar que és referent en les pintures d'automoció. La companyia destaca que aquesta empresa té una clientela complementària al negoci de Roberlo, que forma part del grup, i això permetrà que ara puguin oferir un servei més complet en l'àmbit de carrosseries i automoció.

A més, INTEC ha desenvolupat una línia de massilles, pastes i adhesius que esta enfocada al sector dels materials compostos. Els productes tenen múltiples aplicacions industrials en mercats tecnològics com ara la construcció de vaixells o els aerogeneradors d'energia eòlica.

Quantitativament, la incorporació d’INTEC a Briolf, significa integrar un equip altament qualificat de prop de 40 persones, així com una facturació de gairebé 13 milions d’euros segons tancament 2022