Primera reunió del nou equip de govern de l'Ajuntament de Girona

Salellas es reuneix amb els regidors de Guanyem, Junts i ERC que integren el tripartit independentista

Primera reunió del nou equip de govern de l'Ajuntament de Girona després del ple d'investidura de Lluc Salellas (Guanyem) com a alcalde de la ciutat. Salellas, franquejat pels qui seran la vicealcaldessa, Gemma Geis (Junts) i el segon tinent d'alcaldia, Quim Ayats (ERC) ha reunit els disset regidors que integren el tripartit independentista a la sala de Junta de Govern Local del consistori.

Aquest matí, Salellas, Geis i Ayats ja han saludat el personal municipal i l'alcalde ha començat a coordinar-se amb Alcaldia i Secretaria "per poder posar en marxa el nou govern el més ràpid possible". La intenció és nomenar els regidors aquesta setmana i que entre principis i mitjans de la vinent ja se celebri el ple de cartipàs.

La sessió, que ha tingut lloc a la Sala de Junta de Govern Local del consistori, ha reunit els disset regidors i regidores que formaran part del govern de la ciutat durant el mandat 2023-2027. A més de Salellas, Geis i Ayats, hi han participat Cristina Andreu, Amy Sabaly, Sergi Font, Queralt Vila, Sergi Cot, Gemma Martínez, Sílvia Aliu, Xavier Aldeguer, Núria Riquelme, Lluís Martí, M. Àngels Planas, Sílvia Bosch, Raquel Robert i Àdam Bertran.