Un gran incendi crema dues naus de l'empresa Megamo a Vilablareix

31 dotacions dels Bombers treballen intensament per apagar les flames

ACTUALITZAT 22:47h | Un incendi de grans dimensions ha irromput aquest vespre en un grup de naus industrials a Vilablareix (Gironès), afectant més concretament a dues que formen part de l'empresa Megamo, dedicada a la fabricació de bicicletes i patinets elèctrics, i que ha generat una important mobilització dels Bombers de la Generalitat.

Segons informacions dels propis bombers a través de les xarxes socials, s'han desplegat un total de 31 dotacions terrestres per fer front a les flames i evitar que es propaguin a altres estructures properes.

L'avís de l'incendi s'ha rebut a les 20:41 hores, i des de llavors, els bombers han estat treballant intensament per apagar el doc. Fins al moment, s'han confirmat almenys dues naus industrials es troben afectades per les flames, mentre que es fa tot el possible per contenir l'expansió del foc i protegir la resta d'instal·lacions.

Les flames han generat una important columna de fum que era visible des de tots els punts de Girona i poblacions del voltant. Per la seva banda, Protecció Civil de la Generalitat ha activat la prealerta del pla Procicat i ha recomanat que aquelles persones que notin molèsties pel fum es quedin a casa i tanquin portes, finestres i aparells de ventilació.

A més dels efectius d'extinció hi treballen el Grup de Riscos Tecnològics (GRIT) i el Grup d'Estructures Col·lapsades (GREC), juntament amb el Grup Operatiu de Suport (GROS) dels Bombers.