Els Bombers donen per estabilitzat l'incendi a la Megamo de Vilablareix

Hi han treballat una trentena de dotacions durant la nit i matinada

ACTUALITZACIÓ 10:25h | Els Bombers de la Generalitat han seguit treballant durant la nit i matinada en l'incendi que es va declarar ahir al vespre a l'empresa Megamo de Vilablareix (Gironès) dedicada a la fabricació de bicicletes i patinets elèctrics que han donat per estabilitzat entorn les 00:56h.

El foc finalment ha afectat a un total de dues naus d'uns 1.000 metres quadrats cada una i que han resultat molt malmeses segons informa el Cos.

El foc es fa iniciar a les 20:41h i hi van arribar a treballar un total de 31 dotacions terrestres que van contenir les flames que afectaven dues naus plenes amb material altament inflamable. La gran columna de fum era visible des de qualsevol part de Girona i municipis de l'entorn.

Per la seva banda, Protecció Civil de la Generalitat va activar la prealerta del pla Procicat i va recomanar que aquelles persones que notin molèsties pel fum es quedessin a casa i tanquessin portes, finestres i aparells de ventilació. Immediatament de donar-se per estabilitzat el foc s'ha desactivat la prealerta.

A més dels efectius d'extinció hi han treballat el Grup de Riscos Tecnològics (GRIT) i el Grup d'Estructures Col·lapsades (GREC), juntament amb el Grup Operatiu de Suport (GROS) dels Bombers.

Els Bombers a quarts d'onze d'aquest matí encara treballaven amb sis dotacions en el sinistre revisant el recinte industrial. Hi buscaven punts que fumejaven i el seu objectiu era garantir la seguretat de la instal·lació.