Junts denuncia el PSC per posar cartells a Girona durant la jornada de reflexió

El partit porta els socialistes a la Junta Electoral Central

Junts ha denunciat a la Junta Electoral Central (JEC) la col·locació de cartells electorals del PSC a Girona durant la jornada de reflexió utilitzant un vehicle de l'Ajuntament de Barcelona.

Segons la denúncia, presentada aquest dissabte, els socialistes han comès una doble infracció de la llei electoral per posar anuncis passada la mitjanit de divendres a dissabte –a les 02.00 hores, segons el document– i per emprar un recurs públic com és el vehicle municipal.

A més, la formació planteja que el conductor de la furgoneta, que és qui col·loca el cartell, pugui ser treballador del consistori barceloní. El cas s'ha dut a la JEC per la seva repercussió a la demarcació de Girona i a la de Barcelona.

El PSC respon

Per la seva banda els socialistes han sortit al pas de les acusacions de Junts explicant que "no s'ha col·locat cap cartell nou" i el que estava fent l'empresa, "contractada fa dues setmanes" era reposar el paper malmès per les pluges de fa uns dies.

Seguidament han explicat que "en cap cas s'ha utilitzat cap vehicle de l'Ajuntament de Barcelona, sinó que la persona que ha fet el manteniment és un treballador autònom" i que el vehicle portava el logotip del consistori perquè habitualment l'Ajuntament de Barcelona demana als seus proveïdors que "posin el logotip municipal als seus vehicles".