Pujola (Cs) es rebel·la contra el partit i dona suport al PP de Girona

L'encara regidora va renunciar a encapçalar la llista de Ciutadans per "problemes mèdics"

L'encara regidora de Ciutadans a l'Ajuntament de Girona, Míriam Pujola, ha anunciat aquest dissabte al matí que donarà suport a la candidatura del PP a la ciutat. "És un pas molt pensat i meditat", ha explicat Pujola, que ha afegit que "només hi ha una candidatura capaç de sumar esforços i és la que encapçala Jaume Veray".

En aquesta línia, demana suport als votants de Ciutadans, Valents i Vox perquè el PP "tingui més força a l'Ajuntament". Pujola ha fet públic que s'uneix a aquest projecte després que al març renunciés a encapçalar la llista de Ciutadans per "problemes mèdics" i fos substituïda per Camino Fernández. L'anunci s'ha fet en un acte de campanya a la Devesa, on ha acompanyat a l'alcaldable Jaume Veray.

Pujola ha justificat el canvi de color polític dient que no pot "continuar defensant" allò amb què no creu, després "d'escoltar declaracions en què els dirigents de Ciutadans prohibeixen el pacte preelectoral amb el PP".

Ha dit que hi ha "exemples en què aquest pacte ha funcionat molt bé com és el cas de l'Ajuntament de Madrid", on Ciutadans i PP han governat junts la darrera legislatura. "Considero que són unes declaracions precipitades i un greu error". "El més important és el diàleg i arribar a consensos", ha dit Pujola.

Durant la seva intervenció aquest dissabte al matí a la Devesa, l'alcaldable pel PP a Girona ha donat la benvinguda a Pujola i ha destacat la seva "experiència a l'ajuntament" després de vuit anys de regidora com un punt clau de suport a la candidatura.

En aquesta línia, l'actual regidora de Ciutadans ha detallat ser "coneixedora de les problemàtiques" de la ciutat i ha assegurat que donarà tot el seu "suport i ajuda per arribar com més lluny millor i buscar solucions".