Extingit l'incendi a Juià després de deu hores

El foc ha cremat dues cambres frigorífiques, el sostre i la sala de màquines de l'empresa

Després de deu hores de treballs, els Bombers de la Generalitat han aconseguit extingir l'incendi que s'ha produït aquest dissabte a primera hora del matí en una indústria càrnia de Juià (Gironès). El foc ha calcinat el sostre de la nau industrial, dues cambres frigorífiques i la sala de màquines de l'empresa.

En total, uns 700 metres quadrats de superfície. Fins al lloc dels fets s'han traslladat unes 17 dotacions dels Bombers, agents dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM. El foc no ha causat ferits tot i que un treballador de 30 anys ha hagut de ser evacuat hores després que es produís el foc al presentar símptomes lleus d'intoxicació per inhalació de fum. L'empresa afectada s'anomena Girosona S.L i comparteix nau amb la firma Cuinats de l'Empordà que no ha patit desperfectes greus.

Poc temps després de produir-se el foc, treballadors de l'empresa Cuinats de l'Empordà han accedit a les oficines de la firma i s'han emportat alguns dels ordinadors en previsió que el foc pogués propagar-se més.