Els Bombers treballen en l'incendi d'una nau industrial a Juià

El foc s'ha iniciat a la sala de màquines de l'empresa Girosona SL

(Actualitzat 12:37h)

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'incendi d'una nau industrial propietat d'una empresa de menjar precuinat a Juià (Gironès). L'avís del foc s'ha rebut a les 08.35 hores del matí d'aquest dissabte a l'empresa Girosona SL, ubicada al Mas Saguer als afores de la població.

Segons les primeres informacions, les flames s'han iniciat a la sala de màquines de la planta d'elaboració, s'han estès posteriorment a la teulada d'uralita i han afectat la coberta de les càmeres frigorífiques. En total han cremat la sala de màquines i dues càmeres frigorífiques que cobreixen uns 700 metres quadrats.

Un treballador de 30 anys ha hagut de ser evacuat amb símptomes d'intoxicació lleu per inhalació de fum. L'empresa afectada comparteix una nau de 3.000 metres quadrats amb una altra factoria, Cuinats de l'Empordà, que finalment no ha patit les conseqüències de les flames. El foc, per tant, tan sols ha malmès instal·lacions de Girosona S.L., on ha col·lapsat una part de la coberta.

17 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen per acabar d'extingir les flames, que ja no avancen.

Els Bombers hi han treballat llençant aigua en alçada des de l'exterior així com també amb una línia a l'interior de la nau.

Visita la galeria d'imatges de l'incendi.