Girona es disfressa de París en el primer capítol de Mrs Davis a HBO Max

Cala Boadella de Lloret de Mar també apareix en l'estrena d'ahir

HBO Max va estrenar ahir la sèrie de Peacock, Mrs Davis que va ser rodada en diversos punts de les comarques gironines, més concretament el Barri Vell de Girona, el castell de Sant Ferran de Figueres (Alt Empordà) o les platges de Lloret de Mar (Selva) amb més de 500 figurants que van ser escollits durant un extens procés de selecció l'any passat.

Els primers fotogrames se'ls emporta la capital del Gironès que els productors l'han fet passar per la París del 1307 quan cremen a un grup d'heretges per, seguidament, aparèixer més imatges de la Catedral, els banys jueus i l'església de Sant Feliu de fons.

Cinc minuts més tard l'acció se situa en l'època actual i és Cala Boadella de Lloret que fa la seva aparició simulant que és una petita illa perduda enmig del mar. 

La sèrie compta amb actors de renom com Bety Gilpin ('Glow', 'La caza') o Tom Wlaschiha que ja havia participat a 'Joc de Trons' i també a la última temporada de 'Stranger Things'. A 'Mrs. Davis' també es preveu la participació de Jake McDorman ('Limitless', 'Lady Bird'), Raphael Corkhill ('The Blacklist') o David Arquette (Scream).

Mrs. Davis es va estrenar als Estats Units el 20 d'abril i es pot veure a la cadena Peacock, que al no ser present a la Península Ibèrica n'ha adquirit els drets HBO.