Identifiquen l'home abandonat amb punyalades mortals al Trueta

La víctima presentava ferides a l'estómac i al tòrax

La investigació ha identificat l'home a qui van abandonar ferit de mort aquest diumenge al matí a urgències de l'hospital Josep Trueta de Girona. Segons fonts properes al cas, la víctima és d'origen albanès.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra en un comunicat, cap a un quart de nou del matí van rebre l'avís dels serveis mèdics del centre hospitalari de la ciutat informant de la mort d'un pacient. Cap a les set del matí, una persona que conduïa un cotxe va deixar la víctima, ja en aturada cardiorespiratòria, a l'entrada d'urgències. Els professionals sanitaris li van fer tasques de reanimació sense èxit.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió policial de Girona va obrir una investigació. Fins al Trueta s'hi va desplaçar la comitiva judicial per fer l'aixecament de cadàver i traslladar el cos a l'Institut de Medicina Legal de Girona per fer-li l'autòpsia.

Els investigadors es van centrar en comprovar, a través de les càmeres de videovigilància, la matrícula del vehicle que havia portat l'home fins al centre hospitalari. Segons fonts properes al cas, així han aconseguit identificar la víctima, un home d'origen albanès.

Fins al moment, no ha transcendit que hi hagi detinguts en relació al cas. La investigació, tutelada pel jutjat d'instrucció 4 de Girona, està sota secret de sumari.