Abandonen un home apunyalat a urgències del Trueta a Girona on ha mort

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

ACTUALITZAT 12:11h | La Diada de Sant Jordi a Girona s'ha vist enterbolida per un crim. Segons ha pogut saber aquest diari i han confirmat fonts policials, una persona sense identificar ha abandonat un home a urgències de l'Hospital Josep Trueta amb una ganivetada a la panxa, al tòrax i altres parts. L'individu es trobava en estat crític, amb aturada cardiorespiratòria. Els sanitaris han intentat reanimar-lo però ha acabat morint.

Agents dels Mossos d'Esquadra ja han iniciat una investigació per esclarir els fets i esbrinar les circumstàncies d'aquesta mort. L'agressió amb arma blanca hauria tingut lloc durant les primeres hores d'aquest diumenge i l'avís per part del centre hospitalari a la policia catalana ha tingut lloc a les 8:15h, després de rebre el cos de la víctima pels voltants de les set del matí.

Ara els agents intenten identificar a la víctima, que anava indocumentada, i també qui l'ha dut fins a urgències. Per a això revisaran les càmeres de la zona per intentar esbrinar si s'ha captat la matrícula d'algun vehicle.