La Copa de Girona acollirà 119 parades durant la diada de Sant Jordi

L'Ajuntament ha escollit aquest espai per tercer any consecutiu

Girona celebrarà novament la diada de Sant Jordi a l’esplanada de la Copa aquest diumenge 23 d’abril. Un total de 31 parades de professionals del sector del llibre i la rosa i 88 parades d’entitats es concentraran en aquest espai.

Atesa la bona acollida de públic que va tenir l’edició del 2021 en aquest indret i a petició dels gremis de llibreters i de floristes de la ciutat, l’Ajuntament de Girona ha decidit ubicar-la en aquest entorn. L’horari d’obertura de la fira-mercat serà de les 9 a les 22 h.

D’altra banda, les parades de les entitats sense ànim de lucre i dels centres escolars de Girona s’ubicaran a l’avinguda de Ramon Folch, a la rotonda del Rellotge i al passeig de la Devesa.

“Enguany, la ubicació on se celebrarà la fira mercat s’ha acordat amb el consens de llibreters, floristes i entitats perquè la diada sigui ben lluïda. El que volem tots és que els professionals, entitats, i el públic assistent, puguin gaudir el màxim del dia del llibre i de la rosa ”, ha explicat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

Per la seva banda, la presidenta del Gremi de Llibreters de Girona, Maria Carme Ferrer, ha assenyalat que “un  any més volem agrair a  tota la ciutadania per fer una gran diada de Sant Jordi a la Copa amb llibres i roses. Serà una gran festa per la quantitat d’espai que ens permet fer les parades grosses i amb activitats de contacontes i música al vespre. Com sempre amb la col·laboració del nostre Ajuntament”.