Crema una nau que emmagatzema fruita a Garrigàs

Hi treballen deu dotacions dels Bombers

ACTUALITZAT 22:11h | Els Bombers de la Generalitat treballen per apagar un incendi que s'ha declarat en una nau industrial que emmagatzema fruita al municipi de Garrigàs (Alt Empordà) segons ha informat el Cos a través d'una piulada a Twitter que El Gerió Digital ha recollit.

L'avís l'han rebut a les 19:13h i fins a la nau, situada al camí Mas Paterra, s'hi han desplaçat un total de deu dotacions terrestres. El foc es troba totalment desenvolupant i les flames tenen una gran virulència i ja afecten la coberta. Amb tot, han iniciat una estratègia defensiva per intentar que les flames no es propaguin a l'edifici del costat i a una masia que hi ha a tocar.

Pels voltants de les deu de la nit els Bombers han informat que l'incendi ha afectat totalment l'interior de la nau i que una de les façanes presenta risc de col·lapse. Durant la resta de la nit han seguit treballant per la seva extinció però de moment han aconseguit frenar el seu avenç cap a la nau contigua. No s'han registrat ferits.

Aquest és el segon foc que es declara avui a l'Alt Empordà. El primer ha tingut lloc a les 16:49h al marge de la carretera N-260 a Portbou, afectant vegetació del Parc Natural del Cap de Creus.