Els Bombers treballen en un incendi de vegetació a tocar l'N-260 a Portbou

Hi treballen vuit dotacions terrestres i dues aèries

ACTUALITZAT 20:17h | Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi de vegetació que s'ha declarat en un voral de l'N-260 dins el terme municipal de Portbou (Alt Empordà) segons ha informat el cos a través de Twitter i ha ampliat El Gerió Digital.

L'avís al 112 l'han rebut a les 16:49h i fins allà s'hi han desplaçat vuit dotacions terrestres i dos avions de vigilància i atac i un helicòpter per tal d'extingir les flames. En les tasques també s'hi ha sumat un vehicle de l'ADF de Cap de Creus - Serra de Rodes amb quatre voluntaris.

Amb tot, cinc dotacions dels Pompiers francesos també treballen en la línia esquerra del foc situat a l'altre banda de la frontera, a hores d'ara, segueix expandint-se. La carretera N-260 s'ha tallat preventivament per facilitar les tasques dels Bombers. El vent de component nord bufa però no amb excessiva intensitat.

Pels voltants de les sis de la tarda han explicat que les tasques d'extinció evolucionaven "favorablement" i a les 18:46h han donat l'incendi per estabilitzat que ha cremat 3,6 hectàrees de vegetació.