Fisersa incorpora onze nous operaris al servei de neteja viària a Figueres

Augmenten les freqüències de les neteges i es reforça els divendres i dissabtes

Fisersa ha contractat onze treballadors per reforçar l’àrea de neteja viària i cobrir diverses necessitats sorgides des que l’empresa plurimunicipal va assumir el servei a Figueres (Alt Empordà) fa poc més d’un any. 

Amb les incorporacions s’amplia el servei diari a peu de carrer i incrementen les freqüències de les neteges amb aigua a pressió dels espais públics de la ciutat i també l’escombrat mixt.  D’altra banda, es millora també el servei els divendres i dissabtes amb més personal.

Pel que fa al nombre total d’efectius, es passa dels 36 operaris a peu de carrer als 45. A banda d’aquests peons, s’han de sumar quatre treballadors més a l’àrea: dos operaris per a tasques de manteniment i suport al servei i dos encarregats per a la gestió i supervisió.

Les noves incorporacions també ajudaran a cobrir places que havien quedat vacants per qüestions com ara jubilacions. D’altra banda, i sobre aspectes més concrets de contractació, els nous treballadors s’incorporen a l’empresa plurimunicipal sota el conveni de Fisersa.

Fisersa va assumir el servei de neteja viària a Figueres el gener del 2022 i des d’aleshores ha anat incorporant també nova maquinària. Recentment han arribat 4 escombradores de gran capacitat i pròximament hi haurà un nou vehicle. Es tracta d’un camió de caixa oberta amb grua.