Roses aprova inicialment l'ampliació de l'edifici del camp de futbol la Vinyassa per 550.000 euros

Suposarà l'enderroc de l'actual edifici i se'n farà un de nou

El ple municipal de Roses (Alt Empordà) ha aprovat inicialment l’ampliació de l’edifici de serveis i bar del Camp de futbol municipal de la Vinyassa, amb la qual es vol donar resposta a les necessitats actuals i futures dels usuaris de la zona esportiva de la població. El nou projecte, que costarà 551.000 euros suposarà la construcció d’una nova edificació de 226 m2 útils, que incorporarà vestidors, un ampli bar amb terrassa, dues sales polivalents, taquilla, banys i magatzem, i que servirà d’espai de connexió entre el circuit de BTT i el camp de futbol.

El projecte suposarà l’enderroc de l’actual edificació existent i la construcció d’un nou edifici  d’una planta que farà d’articulació entre el camp de futbol i el circuit de BTT de recent creació, donant servei a tots dos. Disposarà de dos vestidors de 21 m2, un ampli bar de 70 m2, dues sales polivalents que s’utilitzaran per les diferents entitats esportives del municipi, banys i dos petits magatzems.

A la part exterior, les façanes tindran una composició de finestres verticals que s’utilitzaran també com a portes d’accés als diferents espais. Un nou porxo farà d’entrada des del Vial Nord i comunicarà el camp de futbol i el circuit, incloent també un mòdul amb la sala de descans del conserge i la taquilla.

L’actuació finalitzarà amb la pavimentació perimetral de l’edifici, l’eixamplament de la vorera i la creació d’una petita plaça d’arribada al circuit de BTT, amb un banc, un parell d’arbres per oferir ombra i un aparca bicicletes.