Noguer (Junts) presenta la llista per Banyoles amb Congost i Busquets repetint de 2 i 3

L'actual alcalde ha incorporat quatre noves cares dins la seva candidatura

Junts per Catalunya - Banyoles va presentar la candidatura que torna a encapçalar Miquel Noguer per tal de revalidar l'alcaldia de la capital del Pla de l'Estany. L’equip el formen, per aquest ordre a la llista, Jordi Congost, Esther Busquets -que repeteixen en segona i tercera posició-, Miquel Cuenca, Anna Tarafa, Albert Tubert, Gemma Feixas, Jordi Carretero, Ariadna LLop, Josep Maria Teixidor i Nani Comalat.

Aquests quatre últims, s’estrenen a la política municipal, en una clara voluntat del candidat d’unir experiència i saba nova al seu equip. Amb tots els integrants de la llista a l’escenari, Miquel Noguer va destacar que “si hi ha un element comú en tota aquesta candidatura, del primer a l’últim és la il·lusió. Una il·lusió basada en aquells valors compartits i que son fonamentals en l’acció de govern municipal i als quals també em vaig referir en l’anterior ocasió: la honestedat, el compromís, la responsabilitat i l’estabilitat”.

El candidat a la reelecció també va posar de relleu que “hi ha una altra característica, en aquesta candidatura. I és que, al costat de l’experiència d’algunes de les persones que integren la llista, hem pogut incorporar nous compromisos,  saba nova, persones joves que ens permetran projectar noves visions i perspectives al govern municipal. Ens en sentim molt orgullosos d’haver-ho aconseguit, en un moment en què podria semblar que els més joves passen de la política municipal. No és veritat. Les persones joves representen el futur de Banyoles i es bo que es vagin obrint camí, tal com vam fer molts de nosaltres, els que ara som ja veterans, quan van començar”.

Finalment, Noguer va dir de l’equip que “aquestes son les persones que inauguraran la nova biblioteca, el Centre d’Art Gimferrer a l’antic edifici de Mobles Tarradas, que transformaran Banyoles gràcies als més de dos milions d’euros que hem aconseguit dels fons europeus Next Generation, i que assumiran les noves responsabilitats en matèria de serveis socials, que ja som una ciutat que acaba de superar els 20.000 habitants”.

L’exalcalde de Barcelona i novament candidat, Xavier Trías, va lamentar no poder estar presencialment a l’acte i va desitjar de forma telemàtica molta sort a Noguer en aquestes eleccions, “per continuar essent el millor alcalde que pot tenir Banyoles”. També va destacar que “intentaré recuperar l’alcaldia de Barcelona, i espero que els dos ajuntaments puguem fer moltes coses junts”.

L’exconseller Josep Rull va tancar l’acte destacant que Miguel Noguer “és una de les persones que més admiro de la política municipal i ho dic a tot arreu”.