El Vívid arrenca aquest cap de setmana amb un 72% de les entrades venudes

Degut a l'elevada demanda s'ha ampliat l’aforament o programat noves sessions

El Vívid, el festival de l’enoturisme a la Costa Brava, es posa en marxa aquest dissabte i oferirà durant el mes d’abril una seixantena d’activitats presencials per gaudir del vi i del territori empordanès. La programació d’activitats es divideix en vuit categories: tastos singulars, maridatges per perdre els sentits, àpats que fan festa, esmorzars entre vinyes, experiències vil·lennials, rutes de vi i natura, melodies de vi i escapades Vívid.

La desena edició d’aquest esdeveniment arrenca amb el 72,3 % de les entrades venudes. Concretament, una quinzena de les activitats programades han exhaurit les entrades i una desena més n’ofereixen les últimes places. Les propostes amb major nivell d’ocupació són els esmorzars de forquilla entre vinyes i els diversos maridatges programats en aquesta edició.

A causa de l’elevada demanda, diverses propostes han ampliat l’aforament o s’han programat noves sessions. És el cas de l’esmorzar entre vinyes al celler Mas Llunes, amb el xef Pep Amiel, o l’activitat Taller d’elaboració artesana de xocolata i vins amb la sommelier Laura Masramon. 

La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. 

Un esdeveniment de referència de l’enoturisme a Catalunya

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a través de la Ruta del Vi DO Empordà, ha consolidat el Vívid com un dels esdeveniments enoturístics de referència a Catalunya, tant per la quantitat com per la qualitat i originalitat de les seves propostes. La celebració del festival ha impulsat, a més, la creació de noves experiències que han ajudat a diversificar l’oferta enoturística de l’Empordà, una de les més genuïnes del país.

Cada any, el Vívid registra la participació d’una mitjana de dos mil assistents, procedents principalment de les comarques gironines (66%), però també de Barcelona (34%). La mitjana d’ocupació se situa en el 80%. Una de les dades que posa de manifest la bona acollida que té el Vívid entre els afeccionats al vi catalans és l’elevat nivell de satisfacció del públic assistent, ja que més del 95% dels usuaris fa una valoració "molt bona" o "bona" de la seva participació al festival.