El dron de la Policia Local de Palafrugell detecta diverses infraccions de conductors

Durant una setmana s'han interposat 36 denúncies

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà), en la darrera setmana, ha dut a terme una campanya de control de trànsit que ha finalitzat amb la denúncia a diversos conductors que, amb seu comportament, posaven en risc a persones o conductors dins l’àmbit del terme municipal.

En aquesta campanya, cal destacar que s’ha comptat amb la visió que ofereix el dron del qual disposen els agents de la Policia Local, que ajuda a detectar segons quins comportaments al voltant i veure a vista d’ocell la trajectòria del vehicle. Així, especialment s’han detectat cotxes que se saltaven el semàfor situat abans de l’entrada al carrer Ample i, d’altra banda, també un elevat nombre de cotxes que a la sortida de la zona dels bombers, no respectaven el senyal de prohibició i accedeix irregularment a la via.

En total en el transcurs de la campanya s'han interposat 36 denúncies. D'aquestes, set són per no respectar senyals de trànsit, quatre per saltar-se un semàfor en vermell, una per un drogotest positiu, dues per alcoholèmies positives, nou per utilitzar dispositius mòbils i tretze per conduir sense portar el cinturó de seguretat.

La Policia Local programa al llarg de l’any diverses campanyes de control sobre infraccions a les ordenances municipals, ja siguin de circulació o de civisme. També es fan campanyes de control de trànsit, entre d'altres.