La UdG espera acollir uns 4.000 estudiants durant la jornada de portes obertes

L'esdeveniment se celebrarà divendres

La Universitat de Girona (UdG) organitza aquest divendres dia 10 de febrer la Jornada de Portes Obertes (JPO) per a estudiants de batxillerat i cicle formatiu de grau superior. La UdG torna a obrir, un any més, edificis i facultats als futurs universitaris.  En aquesta edició, es calcula que seran  més de 4.000, procedents de 100 centres educatius de Catalunya que s’hi han inscrit i visitaran la UdG de manera organitzada.

La UdG ofereix una cinquantena de títols  de grau i 15 dobles titulacions per al curs 2023-24. Els estudis que han suscitat més interès en aquesta edició de la Jornada de Portes Obertes són els de les àrees de Salut (Medicina i Infermeria), Administració d’empreses, Educació (estudis de Mestre i Psicologia) i Publicitat i Relacions Públiques. Els dobles graus que s’ofereixen també desperten interès. Els més recents són els de Turisme i Geografia, Turisme i Relacions Públiques i aquest curs vinent s’oferirà el d’Història i Història de l’Art.

En el marc de la JPO, els centres de la UdG acolliran els estudiants en sessions informatives sobre els diferents estudis i, també, faran visites guiades a les instal·lacions: aules, laboratoris, sales i tallers. Alguns centres oferiran també activitats relacionades amb els estudis, com ara xerrades, exposicions o tallers científics.

A Salt, l’Escola Universitària de Realització Audiovisual i Multimèdia (ERAM) i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) també obriran les seves portes als estudiants que tinguin interès a visitar-les.

Com en cada edició, uns autobusos llançadora gratuïts connectaran els diversos campus, per facilitar que els estudiants puguin assistir a sessions informatives de graus que es desenvolupen en facultats diferents, com també dos autobusos específics que els duran als centres adscrits a la UdG amb seu al municipi de Salt (EUSES i ERAM).

A més d’aquesta jornada, la Universitat de Girona també organitza una diada adreçada als estudiants i les seves famílies. Aquest any tindrà lloc el dia 13 de maig, coincidint amb la mostra Girona Temps de Flors.