Els museus de Banyoles faran casal d'estiu per primera vegada

Es faran activitats relacionades amb la història, natura i arqueologia

Després de l’èxit d’assistència de les darreres propostes d’activitats adreçades a famílies portades a terme als museus de Banyoles, els Serveis Educatius del Museu Darder de Banyoles, gestionats per l’empresa Arqueolític, s’han animat a preparar activitats per al proper mes de juliol.

Els alumnes de primària es podran apuntar a un casal d’estiu ple d’activitats i descobertes relacionades amb la història, la natura i l’arqueologia: tallers, jocs, excursions, gimcanes i experiments, entre d'altres. Es farà de l’1 al 26 de juliol, amb opció de setmanes aïllades, amb el Museu Darder com a punt de trobada. L’horari serà de 9 del matí a 1 del migdia i el preu serà de 45 euros per setmana.

D'altra banda, els alumnes d’ESO (de 12 a 16 anys) podran coincidir amb l’equip d’arqueòlegs del jaciment de la Draga, on aprendran les tasques, la metodologia i les eines que utilitzen els arqueòlegs, excavant un jaciment prehistòric simulat i fent tallers de temàtica arqueològica. Aquesta activitat es farà amb el mateix horari i preu que el Casal, només dels dies 1 a 5 de juliol, al Parc neolític de la Draga.