Detinguts els responsables de cremar tretze contenidors i tres vehicles a Girona i Salt

Una patrulla els va veure fugint després de provocar un incendi la matinada de Nadal

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves de 19 i 20 anys per calar foc a tretze contenidors i tres vehicles a Girona i Salt (Gironès). El reguitzell d'incendis va tenir lloc entre les 5:37 hores i les set del matí del 25 de desembre.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i a la descripció dels testimonis, una patrulla dels Mossos va veure dos sospitosos fugint després de provocar un foc i amagar-se en un edifici del carrer Àngel Guimerà de Salt. Els agents van localitzar els nois.

Quan els van escorcollar, van localitzar objectes que podrien haver fet servir per causar els incendis com un encenedors, papes i una ampolla d'alcohol. Per això, els van detenir com a suposats autors de delictes d'incendi i danys.

La nit es va saldar amb nou contenidors i tres vehicles cremats a Girona i quatre contenidors a Salt. Segons concreten els Mossos, relacionen els dos arrestats amb focs a contenidors a plaça Independència, el carrer Canalejas, al carrer Bonastruc de Porta i al carrer Figuerola de Girona i als carrers Major i Costabona de Salt.

També haurien calat foc a un vehicle al carrer Pau Casals de Girona que va acabar afectant dos cotxes més aparcats al costat per la radiació.