Segona nit de contenidors cremats a Girona amb tres incendis i onze unitats afectades

La Policia Municipal ha evitat que es cremessin tres cotxes aparcats al costat

Girona ha viscut avui una segona matinada consecutiva de contenidors cremats al llarg de la ciutat segons ha informat el cos dels Bombers de la Generalitat amb un total de tres intervencions entre les dues i les quatre de la matinada.

El primer servei s’ha fet a les 02:07h quan els han alertat que cremaven contenidors en un parell de llocs a la mateixa zona: al carrer Bastiments, just davant el número 20, el foc ha destruït un parell de contenidors, i a la cruïlla d’aquest mateix carrer amb el del Montnegre, n’ha cremat un altre. Aquí, el foc ha afectat parcialment un segon contenidor d’escombraries i un altre de recollida de roba. Els Bombers hi han treballat amb dues dotacions terrestres.

El segon servei s’ha fet a les 03:43h al carrer Bernat Boadas. Aquí han cremat quatre contenidors. Les flames, però, també han afectat un arbre. La Policia Municipal ha activat la grua per retirar tres vehicles aparcats a la vora, evitant d’aquesta manera que el foc els afectés. En aquest segon servei hi ha treballat una dotació terrestre.

L’últim incendi ha estat alertat a les 03:48h i ha fet activar un parell de dotacions més. Aquest foc ha cremat dos contenidors a l’alçada del número 19 de l’avinguda Sant Narcís.

Matinada de Nadal

Prèviament els Bombers van treballar ahir durant la matinada de Nadal en diversos incendis a Girona on es van cremar tres cotxes en un foc a les 6:30h al carrer Pau Casals. El foc va calcinar totalment un turisme i la radiació va afectar parcialment els altres dos que es trobaven aparcats al seu costat.

Pel que fa a contenidors en van cremar nou en sis incendis diferents repartits per diversos carrers. El primer va tenir lloc a les 5:37h a la plaça Independència on van cremar dos contenidors. Després a les 6:02h n'hi va haver un altre d'incendiat al passeig Canalejas. Seguidament un minut més tard se'n va registrar un quart al carrer Figuerola que va ser apagat pels propis veïns.

Encara un minut més tard, a les 6:04h va cremar un cinquè al carrer Bonastruc de Porta, quedant-ne afectat parcialment un sisè . També un minut més tard van alertar d'un altre foc al carrer Figuerola, amb una unitat calcinada. El vuitè foc es va registrar al carrer Montseny a les 6:51h on va cremar completament un container i en va afectar parcialment un novè.