Cremen nou contenidors en una nit a Girona i sis més repartits entre Salt, Platja d'Aro i Olot

Tot semblaria indicar que han estat provocats i s'ha obert una investigació

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada nit i matinada en diversos incendis a contenidors a Girona, Salt (Gironès), Platja d'Aro (Baix Empordà) i Olot (Garrotxa) segons ha informat el Cos. Amb tot, el municipi amb més afectació ha estat la capital de la demarcació on han cremat nou contenidors en sis incendis diferents.

El primer ha tingut lloc a les 5:37h a la plaça Independència on han cremat dos contenidors. Després a les 6:02h hi ha hagut un altre d'incendiat al passeig Canalejas. Seguidament un minut més tard se n'ha registrat un quart al carrer Figuerola que ha estat apagat pels propis veïns.

Encara un minut més tard, a les 6:04h ha cremat un cinquè al carrer Bonastruc de Porta, quedant-ne afectat parcialment un sisè . També un minut més tard han alertat d'un altre foc al carrer Figuerola, amb una unitat calcinada. El vuitè foc s'ha registrat al carrer Montseny a les 6:51h on ha cremat completament un container i n'ha afectat parcialment un novè.

A Salt s'ha registrat un contenidor cremat a les 6:56h al carrer Major i posteriorment a les 6:58h han incendiat tres contenidors entre el carrer Major i el carrer de Costabona. Els fets estan essent investigats per la policia ja que se suposa han estat provocats.

Pel que fa a Platja d'Aro han cremat un contenidor a les 20:03h a l'avinguda de Cavall Bernat en confluència amb la carretera de la Circumval·lació. Finalment a Olot ha cremat també una unitat al costat de l'escola Pla de Dalt.

En cap dels casos esmentats s'han registrat ferits.