Olot commemora els èxits del Club Patinatge Artístic

Familiars i membres dels equips han participat de l’acte de reconeixement a l'Ajuntament

El Grup Gran del Club Patinatge Artístic Olot s’ha proclamat aquest passat novembre Subcampiones del món en grups de xou. Amb “Escalant” van situar-se en el segon lloc del podi dels Mundials celebrats a l’Argentina. A l’estiu, el Grup Júnior va guanyar el títol Europeu amb el ball “Decisió final” tancant una temporada plena d’èxits.

Amb la voluntat d’homenatjar i reconèixer la trajectòria del CPA Olot i els darrers èxits assolits, l’Ajuntament d’Olot ha organitzat una recepció al club. L’acte ha comptat amb les integrants dels dos equips així com els seus entrenadors i l’equip directiu del club a més de les familiars i amics que han omplert el Saló de Sessions.

La capitana i l’entrenadora de l’equip Júnior, Sara Vayreda i Olga Costa, respectivament, han iniciat els parlaments de l’acte, que també ha comptat amb les paraules del primer tinent d’alcalde, Estanis Vayreda, i de la capitana del Grup Gran, Vicky Prat. A continuació, ha estat el torn de l’entrenadora i el director esportiu del club, Ester Fàbrega i Ricard Planiol, i del president del club, Josep Saguer. Ha tancat l’acte, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, que ha destacat i agraït el gran “l’esforç i la dedicació d’un club que és un actiu i un orgull de la nostra ciutat”.

Després de les ja tradicional fotografies al Saló de Sessions i a l’entrada a l’Ajuntament d’Olot, les patinadores, cos tècnic i la resta del CPA Olot ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutat i han recollit un detall en record a aquestes dues fites.