Les obres a l'N-II a Medinyà col·lapsen la C-66 entre Celrà i Sant Julià de Ramis

S'han generat cues de fins a set quilòmetres

Les obres que van començar dies enrere a l'N-IIa dins el terme municipal de Medinyà (Gironès) i que s'allargaran per un període de quatre mesos, han generat un caos circulatori aquest matí entre els municipis de Celrà i Sant Julià de Ramis que intentaven circular per la C-66, generant cues de fins a set quilòmetres.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha alertat dels embussos prop de les vuit del matí i la majoria són conductors que intenten accedir a Girona a primera hora.

Amb tot, sembla indicar que aquestes retencions seran una constant mentre durin els treballs. Les obres consisteixen en la rehabilitació del pont sobre el riu Terri i la reconstrucció de dos passos inferiors, un sobre el canal de Can Sarasa i un altre que dóna accés al veïnat del Terri i l'Olivars, dins el terme municipal de Sant Julià de Ramis. A més, s'hi instal·larà un nou sistema de contenció, que ajudarà a millorar la seguretat viària de la zona.

A la fase actual, per a l'execució de les obres en condicions adequades de seguretat, cal el desviament del trànsit a la zona afectada per la reconstrucció a través de les carreteres N-II i C-66.