Tallaran l'N-2a a Sant Julià de Ramis per obres de modernització i millora

Els treballs duraran quatre mesos i costaran gairebé 1 MEUR

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) continua amb les obres de modernització i millora del pont sobre el riu Terri al quilòmetre 724,5, el pas de Costa Roja al quilòmetre 724,4 i el pontó Cal Majordom a el quilòmetre 724,2, a la carretera N-2a, a Sant Julià de Ramis (Gironès). El desviament començarà el 7 de novembre i es preveu que els treballs durin quatre mesos. El pressupost d'inversió ascendeix a 959.098,63 euros.

Les obres consisteixen en la rehabilitació del pont sobre el riu Terri i la reconstrucció de dos passos inferiors, un sobre el canal de Can Sarasa i un altre que dóna accés al veïnat del Terri i l'Olivars, dins el terme municipal de Sant Julià de Ramis. A més, s'hi instal·larà un nou sistema de contenció, que ajudarà a millorar la seguretat viària de la zona.

A la fase actual, per a l'execució de les obres en condicions adequades de seguretat, cal el desviament del trànsit a la zona afectada per la reconstrucció a través de les carreteres N-II i C-66.

En coordinació amb l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis s'informarà i es restituiran els serveis afectats, mantenint-se l'accessibilitat a veïns i confrontants.