La fira d'ocupació TreballemGi bat rècord d'assistència i arriba a les 1.558 entrevistes de feina

S'hi han presentat 364 ofertes i s'hi han inscrit 705 persones

La fira d'ocupació TreballemGi bat rècord d'assistència presencial i arriba a les 1.558 entrevistes de feina. La mostra, que aquest dimecres ha celebrat la seva 8a edició, s'ha fet de manera presencial des de les nou del matí fins a les dues i es mantindrà online fins a les sis.

S'hi ha presentat 364 ofertes de feina i hi ha hagut 705 inscrits. "Estem molt satisfet del ressò que ha tingut la fira, del gran nombres d'assistents i de les possibilitats que hem ofert per tal de conciliar les ofertes de feina de les empreses amb les persones que busquen un lloc de treball", diu el president de la Cambra de Comerç, Jaume Fàbrega.

Les inscripcions i el seguiment de les conferències també s'ha pogut fer virtualment, donant el caràcter "híbrid" a la fira. Els inscrits han pogut entrevistar-se amb les empreses participants.

Les empreses, per la seva banda, han pogut accedir també a les sessions informatives sobre els ajuts a la contractació del PICE. Durant els darrers anys d'execució del programa PICE d'ocupació juvenil per part de la Cambra de Comerç de Girona, un total de 6.988 joves han participat als seus tallers i formacions. A la fira s'hi han presentat perfils molt diversos, des d'ajudants de cuina, mecànics o enginyers.

TreballemGi està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona en el marc del Programa PICE i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, el Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la Universitat de Girona, i està finançada pel Fons Social Europeu, el Ministeri de Treball i les Cambres de Comerç. La da