Girona s'ambienta pel rodatge de la sèrie 'Mrs. Davis'

Fins a 400 figurants participaran en el rodatge de diverses escenes

Després d'enregistrar diverses escenes al castell de Sant Ferran de Figueres, la producció nordamericana aterra a Girona per gravar algunes de les seqüències de la sèrie 'Mrs. Davis' al Barri Vell. Des d'aquest dimarts, l'equip d'atrezzo ja està instal·lant els decorats a la plaça dels Apòstols de Girona, que s'ha convertit en un mercat medieval amb una pira al mig i un escenari des d'on previsiblement les autoritats seguiran la crema.

El rodatge de la sèrie començarà aquest dimecres al vespre Sant Pere de Galligants i no es preveuen grans afectacions durant la primera jornada. De cara al dijous serà quan els actors trepitgin la ciutat per anar fins a la plaça dels Apòstols.

En aquest punt es preveu l'enregistrament d'algunes escenes amb un gran nombre de figurants (unes 400 persones). A més, la productora ha demanat apagar l'enllumenat públic, fet que podria ser que les gravacions s'allarguessin durant la nit.

A causa de l'enregistrament d'aquesta sèrie, entre aquest dimecres i el dissabte es faran diversos talls de circulació. De fet, els cotxes no poden circular entre les vuit del matí i les vuit del vespre per la pujada de la Catedral, la plaça dels Apòstols, la plaça dels Lledoners, la plaça de Sant Domènec i el passeig Arqueològic.

Per garantir la logística del rodatge, també s'han reservat diverses places d'aparcament del Barri Vell. Per contra, la zona d'aparcament de Ferrater i Mora es destinarà només per a residents del Barri Vell.

Una batalla de fe contra tecnologia

La sèrie 'Mrs. Davis' encara està en fase de producció i, per tant, no se sap quan s'estrenarà. De moment, tot el que ha transcendit de la sèrie és que mostrarà una batalla èpica entre la fe i la tecnologia, tal com avança el portal IMDb. De moment, la sèrie podria comptar amb actors com Bety Gilpin ('Glow', 'La caza') o Tom Wlaschiha que ja havia participat a 'Joc de Trons' i també a la última temporada de 'Stranger Things'. A 'Mrs. Davis' també es preveu la participació de Jake McDorman ('Limitless', 'Lady Bird') o Raphael Corkhill ('The Blacklist').

La sèrie està dirigida per David Lindelof, un dels creadors de 'Lost' i 'The Leftovers' i produïda per Warner Bros, fet que porta a pensar que es podria estrenar a HBO Max (una plataforma propietat d'aquesta productora cinematogràfica).

Amb el rodatge de 'Mrs. Davis' la demarcació gironina torna a posicionar-se com a escenari de grans produccions després d'acollir el rodatge de 'House of the Dragons' (novembre del 2021) a Lloret de Mar, 'Westworld' a Besalú (març del 2019) i 'Joc de Trons' a Girona (el setembre del 2015).