Detinguts quatre menors que es dedicaven a robar a punta de navalla

Els nois van sostreure mòbils, diners i ulleres de sol a deu joves de Girona per la zona de la Copa

La Policia Municipal de Girona ha detingut, la matina del dissabte, quatre menors d'edat veïns de Girona i Salt per robar a punta de navalla altres joves. La policia els imputa fins a deu delictes de robatori amb violència i intimidació. Els fets van passar de matinada a la zona de la Copa, on s'estava fent un concert, i la policia en va tenir coneixement per una trucada al telèfon d'emergències alertant que s'havia produït un atracament.

A partir d'aquí, els agents van conèixer la descripció dels sospitosos i, poc després, va poder localitzar-los a la plaça de les Botxes. Els menors duien a sobre objectes que havien robat a les víctimes, com telèfons mòbils, diners o ulleres de sol. Els fets van passar al voltant de les tres de la matinada de dissabte. Una de les víctimes va trucar al telèfon d'emergències alertant d'un possible atracament a la zona de la Copa.

Immediatament, una unitat es va desplaçar al lloc i va localitzar uns joves que van manifestar que uns nois els havien amenaçat -fins i tot amb armes blanques- per robar-los diners i el mòbil. Els agents van informar dels fets i van facilitar la descripció dels agressors a la resta d'unitats.

Instants després, una patrulla localitzava a la plaça de les Botxes uns joves que coincidien plenament amb la descripció facilitada. Els agents els van identificar i, en un primer escorcoll superficial, els van trobar diversos objectes personals com telèfons mòbils, ulleres de sol, i carteres amb documentació d'altres persones. Per tot plegat, els agents van detenir els quatre menors com a presumptes autors de delictes de robatori amb violència i intimidació.

Mentre els policies confeccionaven l'atestat van tenir coneixement que aquests mateixos detinguts haurien estat els autors, presumptament, de deu delictes de robatori amb violència i intimidació que s'havien produït aquella nit a la zona. En alguns dels robatoris, fins i tot haurien ferit alguna de les víctimes.