Denuncien un home a Begur per pescar dins una reserva natural i no tenir llicència federativa

Els Mossos el van trobar amagat darrere unes roques amb un fusell de pesca que ha quedat requisat

Els Mossos d'Esquadra, en coordinació amb la Policia Local de Begur (Baix Empordà), han denunciat un home per fer pesca subaquàtica dins la reserva natural de Ses Negres al municipi i per no tenir llicència federativa.

El van enxampar amagant-se darrere unes roques, submergit dins l'aigua amb un tub de respiració i sense dur cap boia identificativa. Després de requerir-li diverses vegades que sortís de l'aigua, els agents es van posar l'equipació aquàtica per treure'l a la força. Va ser en aquest moment, quan relaten que l'home es va entregar. No havia efectuat cap pesca, però duia un fusell. L'arma va ser requisada i el pescador va ser traslladat a la platja, on se li va interposar la denúncia.

La Policia Local havia estat fent seguiment de la cerca des de terra, encerclant l'individu -que és veí de la comarca- per impedir que s'escapés. Els agents han pogut detectar el cas gràcies a la col·laboració ciutadana després de rebre una trucada al telèfon d'emergències alertant d'aquesta pràctica il·legal. A hores d'ara, falta determinar quin tipus de sanció se li aplica per aquests fets.