Detingut el suposat autor material de l'apunyalament a un jove a Santa Coloma de Farners

Es tractaria d'un home vinculat amb grups nazis

ACTUALITZAT 15:08h | La Policia Local de Santa Coloma de Farners (Selva) va aconseguir arrestar ahir a l'autor material de l'apunyalament a un jove durant la celebració de la Festa Major del municipi i que va deixar a la víctima ingressada de gravetat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Segons ha afirmat la periodista Anna Punsí, els Mossos d'Esquadra estan portant la investigació des de la Comissaria General d'Informació al considerar que es tracta d'una agressió per motius ideològics. L'agressor seria un home vinculat amb grups nazis, mentre que la víctima és un noi de 25 anys d'origen senegalès i veí d'Arbúcies.

Els fets van passar a les 3:20h del dissabte quan la policia catalana va rebre l'avís que una persona havia resultat ferida per arma blanca al carrer Salvador Espriu, fora del recinte on es celebraven els concerts de les festes. Poques hores més tard van procedir a la detenció d'una persona que estava relacionada amb la ganivetada però no era l'autor material.

A partir d'allà es va seguir amb la investigació mentre que, des de l'Ajuntament, es va publicar un comunicat condemnant els fets. Segons assenyalava el consistori, tot plegat "es tracta de fets delictius que no tenen res a veure amb la celebració de la Festa Major que viu la ciutat aquests dies i que són objecte d'investigació per part dels Mossos d'Esquadra", i reiteraven la seva condemna a "qualsevol acte de violència i desitgem la recuperació de la persona afectada".

La investigació a hores d'ara encara segueix oberta. A primera hora d'aquesta tarda els Mossos han informat que s'ha procedit a la detenció d'una tercera persona que estaria relacionada amb l'apunyalament.