Santa Coloma de Farners condemna l'apunyalament d'aquesta matinada a un jove

El consistori desvincula el succés de la Festa Major

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners (Selva) ha emès un comunicat aquesta nit on condemna els fets violents ocorreguts la passada nit a la ciutat que han acabat en una agressió amb arma blanca a un jove que es trobe en estat greu.

Segons assenyala el consistori, tot plegat "es tracta de fets delictius que no tenen res a veure amb la celebració de la Festa Major que viu la ciutat aquests dies i que són objecte d'investigació per part dels Mossos d'Esquadra", i reiteren la seva condemna a "qualsevol acte de violència i desitgem la recuperació de la persona afectada".

Els fets als que fa referència el consistori han tingut lloc aquesta matinada quan un home ha apunyalat a un jove al carrer Salvador Espriu de la capital selvatana. Agents dels Mossos d'Esquadra han practicat la detenció hores més tard. L'arrestat però, no és l'autor material de l'agressió però hi estaria relacionat. La víctima ha estat traslladada per part del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en ambulància a l'Hospital Josep Trueta. Un cop allí va ser operat i es troba en estat greu.

A hores d'ara la investigació segueix oberta i es podrien produir més detencions. Santa Coloma de Farners celebra aquest cap de setmana la Festa Major.