Agrienergia premia l’eficiència energètica i l’autoconsum solar dels seus clients

L’empresa de Banyoles entrega els Premis Agrienergia Solar amb distincions en tres categories

L’empresa elèctrica de Banyoles (Pla de l'Estany) Agrienergia va entregar, el passat divendres 16 de setembre a les seves oficines centrals de Banyoles, la primera edició dels Premis Agrienergia Solar, que reconeixien l’eficiència energètica i l’autoconsum solar dels seus clients.

Els premis van distingir, a través d’un concurs que va estar obert durant l’estiu, tres categories: als clients que més van aprofitar la generació fotovoltaica (quota d’autoconsum), als que menys van dependre de la xarxa elèctrica (factor solar) i als que més van rebaixar la factura elèctrica (percentatge d’estalvi econòmic). Addicionalment, també es va reconèixer als clients amb la millor trajectòria a les tres categories. Els guanyadors es van emportar un trofeu i una millor compensació dels excedents d’autoconsum durant un any.

Pau Teixidor, director comercial d’Agrienergia, explica que “l’objectiu d’aquests premis ha estat fomentar l’eficiència energètica, a més de la optimització i el millor aprofitament de l’autoconsum fotovoltaic entre els nostres clients”. Al concurs hi van participar tots els clients de la línia de negoci Agrienergia Solar i, vist l’èxit de participació, tindrà continuïtat l’any que ve.

Agrienergia, empresa elèctrica de Banyoles amb 125 anys d’història, produeix, distribueix i comercialitza energia elèctrica 100% renovable i els darrers anys han ampliar la seva oferta energètica amb la comercialització de gas natural i amb Agrienergia Solar, la línia de foment de l'autoconsum fotovoltaic i les comunitats energètiques.

Va iniciar la seva pròpia producció d’energia amb diferents centrals hidràuliques construïdes en el transcurs del riu Fluvià. Actualment, promou el consum d’energia manera sostenible i pragmàtica, escollint una energia verda i de km0, i treballen en diversos projectes d’autoconsum, solucions de recàrrega de vehicles elèctrics, energia distribuïda i comunitats locals d’energia.