Denuncien onze bars de Sant Feliu de Guíxols per consum de drogues

Durant l'actuació, han detingut una persona en situació irregular i ja s'ha incoat expedient d'expulsió

Un operatiu conjunt entre Policia Nacional, Guàrdia Civil i Policia Local a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) en diversos bars de la població s'ha tancat amb 11 actes per consum de drogues, quatre per infracció fiscal i una detenció per situació irregular al país.

L'actuació arranca quan la policia té coneixement de la possible venda i consum de drogues en establiments del municipi. Els agents tenia informacions anònimes que apuntaven que en els locals, quatre en concret, s'hi estava traficant amb droga per part de persones de nacionalitat estrangera.

El dispositiu va començar divendres passat cap a les deu de la nit. A diversos dels identificats se'ls van intervenir estupefaents dins dels locals. La Policia Local va aixecar acta de sanció per tinença i consum de drogues.

Pel que fa a control d'estrangeria, del total d'identificats, es van citar tres persones davant de Grup d'Estrangers de Sant Feliu i se'n va detenir un altre, en situació irregular i amb nombrosos antecedents a Espanya. En aquest cas, s'ha incoat un expedient d'expulsió de país per infracció de la Llei Orgànica d'Estrangeria (LOEX).