Pals exposa el projecte del camí verd per unir el municipi amb el nucli dels Masos

El traçat, que costarà 188.104 euros, permetrà el pas de vianants i bicicletes

L'Ajuntament de Pals (Baix Empordà) ha tret a exposició pública el projecte per a la creació d'un camí verd orientat a vianants i bicicletes entre el nucli principal del municipi fins a els Masos, que ressegueix en tot el seu tram el traçat de la carretera GIV-6502. La proposta ha estat redactada per l'enginyer Martí Corominas Blanch i té un pressupost de 188.104,76 euros (IVA Inclòs).

Les actuacions que contempla el projecte són la desbrossa del terreny, moviments de terres, pavimentació del tram en sauló i acabats que inclouran mobiliari urbà, senyalització, col·locació de bionda i baranes de fusta en tot el recorregut.

Pel que fa a l'impacte paisatgístic del carril bici s'ha volgut atenuar creant-lo integrat al terreny i resseguint el traçat de la carretera, fent servir materials naturals com el sauló i la fusta a banda de millorar els talussos i els marges.

El document ha paregut avui en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i durant trenta dies es pot consultar presencialment al consistori o bé a través del web de l'Ajuntament.