Banyoles anunciarà els guanyadors del Banyolí de l'Any en un acte el 23 de setembre

El guardó reconeix al ciutadà que ha "promocionat la ciutat arreu"

L’Ajuntament de Banyoles (Pla de l'Estany) ha convocat la 14a edició dels premis Banyolí de l’Any, que reconeixen aquells ciutadans que al llarg de l’any han portat el nom de la ciutat arreu. Els premiats es donaran a conèixer en un acte que se celebrarà el divendres 23 de setembre a l’Auditori de l’Ateneu.

Els premis Banyolí de l’Any permetran posar de relleu un any més la tasca que porten a terme persones, empreses, entitats o associacions de Banyoles i reconèixer-les públicament. Els guardons s’entreguen en quatre categories: Millor Iniciativa Social, Millor Iniciativa Empresarial, Trajectòria Personal i Banyolí de l’Any.

L’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat que “els Premis Banyolí de l’Any volen reconèixer un any més aquelles persones que han fet coses pel bé de la ciutat i el més important és que, malgrat la pandèmia, no hem deixat de celebrar els premis, adaptant-ne el format”.

Des d’aquest dijous ja es pot votar el candidat o candidata al Premi Banyolí o Banyolina de l’Any per votació popular. Per fer-ho, tothom qui vulgui pot participar en l’elecció del candidat o candidata enviant les seves propostes a través del web de l’Ajuntament de Banyoles (www.banyoles.cat) El termini de votacions estarà obert fins al proper dijous 15 de setembre.