Troben a la Jonquera 70 quilos de marihuana dins una furgoneta que transportava peix

El conductor va quedar detingut per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha confiscat a la Jonquera (Alt Empordà) 70 quilos de marihuana envasats al buit que pretenien introduir a França. La droga viatjava amagada entre quilos de peix. Concretament, els agents l'han trobada en un doble fons practicat al sostre en un vehicle que ho transportava. El conductor ha estat detingut en el moment de la intervenció.

La droga estava preparada al buit, perfectament envasada en paquets d'un quilo per a la venda i distribució a França. La troballa ha tingut lloc a l'àrea de servei de la Jonquera. Després de la inspecció minuciosa de la càrrega i del vehicle, els agents han detectat com semblava manipulada la part superior de la caixa de la furgoneta.

Gràcies al suport del gos detector de narcòtics que detecta substàncies estupefaents, es va descobrir a la part superior el doble fons en què es trobaven els 70 paquets. Les diligències instruïdes, juntament amb el detingut i la confiscació, van ser posades a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia a Figueres.