Crema una habitació de matinada en un bloc d'habitatges de Banyoles

Set dotacions dels Bombers han treballat per extingir les flames

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que s'ha declarat a un bloc d'habitatges de Banyoles (Pla de l'Estany) i que ha tingut el seu origen a l'interior d'una de les habitacions, segons ha informat el Cos.

L'avís l'han rebut a la una de la matinada i fins a l'establiment situat al carrer Llibertat 119 s'hi han desplaçat un total de set dotacions terrestres dels Bombers per tal d'apagar les flames. En arribat s'han trobat amb dotze persones a l'exterior, que havien sortit de l'interior de l'edifici, mentre que dues més s'havien quedat a dins observant des del balcó. Després de demanar-los que es confinessin a l'interior han procedit a extingir el foc.

Els Bombers han donat l'incendi per apagat a les 2:45h, moment en que han procedit a ventilar les instal·lacions durant un parell d'hores i han observat que l'estructura no havia quedat malmesa. Tanmateix aquest matí operaris dels serveis municipals de l'Ajuntament es passaran per la pensió per a estudiar els danys i certificar que l'envà afectat no és de càrrega.

L'incident ha finalitzat sense registrar-se ferits.