El 12è Troba'm de Banyoles oferirà màgia a les fosques i una gran gala

Se celebrarà del 2 al 4 de setembre

La 12a edició del Troba’m, el festival de màgia de Banyoles (Pla de l'Estany), se celebrarà del 2 al 4 de setembre. El festival, organitzat per l’associació Tenim Poca Feina en conveni amb l’Àrea de Festes de l’Ajuntament de Banyoles, es farà en diversos espais de la ciutat i un dels plats forts tornarà a ser la gala de màgia que es farà el dissabte al vespre a l’Auditori de l’Ateneu. Les entrades per als espectacles de pagament del Troba’m ja estan a la venda al web cultura.banyoles.cat.

La Gran gala Troba’m tornarà a ser un any més un punt de trobada d’alguns dels millors artistes de la màgia mundial que els amics del Troba’m han unit en el que promet ser una meravellosa vetllada màgica. La gala comptarà amb les actuacions de Bruno Tarnecci (Perú), Alain Simonov (Rússia), Álvaro Cortés (Espanya), Juan Esteban Varela (Xile), Yann Frisch (França) i el banyolí Mario López. La Gran Gala es farà el dissabte 3 de setembre a les 9 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu.

La programació del Troba’m inclourà també l’espectacle de màgia Dentro de lo invisible del mag Juan Esteban Varela. Es tracta d’un espectacle de caràcter únic que es realitza en la més absoluta foscor. Una proposta col·lectiva però, a la vegada, completament íntima, allà on els sentits són el camí cap a la sorpresa. Dentro de lo invisible és, en definitiva, una experiència que s’atreveix a explorar les diferents textures i emocions que habiten dins la foscor.

El mag Juan Esteban Varela va estrenar l’any 2010 l’espectacle Magia para ciegos, que després de 12 anys i més de 125 funcions a tot el món, ha donat pas a aquest nou espectacle on el mag ens connecta amb tot allò que no veiem, però que existeix dins l’invisible. Dentro de lo invisible es podrà veure el divendres 2 de setembre a l’Auditori de l’Ateneu i es faran dues sessions, una a 2/4 de 8 del vespre i l’altra a 2/4 de 10 de la nit.

Espectacle familiar

El Troba’m inclourà també propostes per al públic familiar. Concretament al Monestir de Sant Esteve es podrà veure l’espectacle de petit format La petite caravane, on només 25 persones per sessió podran gaudir d’una inoblidable actuació única i irrepetible.

A La petite caravane, organitzat per T tela Banyoles i Tenim Poca Feina, l’artista de varietats més petit del món decideix muntar el seu propi teatre i també li posa rodes per a portar-lo a tots els racons del món. Feliç de poder mostrar-nos les seves habilitats, aquest diminut artista ens convida a submergir-nos en una atmosfera màgica confirmant, una vegada més, que al pot petit hi ha la bona confitura.

L’espectacle es podrà veure en diferents sessions al llarg del dissabte al Monestir de Sant Esteve. Les entrades per a totes les funcions de pagament del festival Troba’m ja estan a la venda al web de Cultura Banyoles. Tota la programació del festival es presentarà el proper dilluns 29 d’agost.