Anna Egea s'emporta el primer premi del concurs 'Tu de què vas' de Platja d'Aro

Els altres guardonats són Jana Bernada, Daniel Segura, Gerard Cortès i Pepe Nuñez

Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) va fer entrega dilluns dels guanyadors en el Concurs d’Habilitats Artístiques Tu de què vas!, on s'hi van seleccionar un total de 13 finalistes en una fase prèvia. Els guardonats són les interpretacions musicals d’Anna Egea (1r Premi, 1.000 euros, trofeu i actuació a la Festa Major de 2023), Gin’s -Jana Bernada- (2n Premi, 700 euros i trofeu), Isanity -Daniel Segura i Gerard Cortès- (3r Premi i trofeu) i de Pepe Nuñez, Premi Local (200 euros i trofeu).

La convocatòria era oberta a la participació de tothom, major de 16 anys amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, volgués mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de les arts escèniques en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.). Els membres del jurat d’enguany han estat Marjan Mir del Grup de Joves de la Comissió de la Festa Major;  Guillem esteve i Adrià Bernabé del grup musical Bipolar; Pau Llensa, guanyador del Premi Local de l’edició 2021 del mateix concurs; i Josep Amat, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

També hi van actuar Nicu Tarau (beatbox), Oleguer Massaguer (cantant), Sofia Navarro (cantant), Khloé Leone (dansa), Josep Nuñez (cantant), Isaac Pacheco (cantant), Marta Vallet (cantant), Nil Barrera (màgia), Laia Fierro (cantant) i Ivan Mulà i Laia Mulà (cantants). Una iniciativa de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que recupera, des de l’estiu de 2021, el concurs que durant sis edicions es va realitzar tot coincidint amb el Carnaval de Platja d’Aro (2010-2015). En la primera l’edició d’aquesta nova etapa del concurs l’estiu passat, el 1r Premi va ser per a la dansa contemporània d’Ainhoa i Arianna Pina; el 2n Premi per als ritmes urbans de  Genni i Alecks Locksmith; el 3r Premi per a la poesia escènica de German Chocero; i el Premi Local per al cant líric de Pau Llensa.

Platja d’Aro va celebrar de l’11 al 15 d’agost la Festa Major 2022, amb una trentena d’activitats a l’aire lliure -especialment a l’entorn de la Plaça del Mil·lenari i de la Plaça Major-, gairebé totes gratuïtes, i que recuperava del tot la normalitat després de dos estius amb adaptacions arran de la pandèmia. L’agenda d’actes oferia una proposta amb la voluntat d’esdevenir atractiva per a tots els públics i totes les edats, on la música, l’animació infantil i la cultura popular en van ser les grans protagonistes de la programació dissenyada per l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb la col·laboració de les entitats locals.