La Santa Market ja acumula 105.000 visitants i espera superar els 200.000

El mercat d'estiu de Santa Cristina d'Aro clourà el 28 d'agost

La Santa Market de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) ha ha acumulat 105.000 visitants en tres setmanes que porta obert i espera superar els 200.000 en el moment que tanqui portes el proper 28 d'agost, després de 45 dies d'activitat, assolint un nou rècord de ser així.

Els visitants són majoritàriament de la zona mentre que un 38% són turistes, principalment procedents de França i Holanda. El director de La Santa, Julio Rico, assenyala que aquesta edició és "especialment emotiva, no només perquè hem continuat oberts durant la pandèmia oferint una alternativa d’oci a l’aire lliure quan semblava impossible fer-ho, sinó perquè el públic ens ho ha agraït donant-nos suport incondicional, com demostren les xifres de aquest any”, ha afirmat.

Al llarg del mes i mig que resta obert el mercat s'ofereixen més de 30 propostes gastronòmiques a més de diverses actuacions musicals en vuit escenaris, on n'han destacat intèrprets locals com ara Lia Jensen amb la seva combinació de música electrònica i violí o la cantant i guitarrista Mireia Vilalta.

Un altre dels punts forts d'aquest estiu va ser la 40 summer live, que durant una nit va comptar amb Adexe i Nave, Cesar AC, Chema Rivas, Danny Romero, Karam, Lauren Nine, Lildami, Sexenio, Skechi i la guanyadora del programa de TV3, Eufòria, Mariona Escoda.