El torneig MIC es queda a terres gironines

Els organitzadors han signat un conveni amb l'Ajuntament de Palamós

La vila de Palamós i l’organització del MIC- Mediterranean International Cup, han tornat a segellar un any més un acord de col·laboració mitjançant el qual es dóna continuïtat als 12 anys d’un treball conjunt entre el MIC i totes les seus del torneig que han permès consolidar a les comarques gironines aquest destacat esdeveniment esportiu.

L’Ajuntament de Palamós i l’Associació Esportiva MICFootball han establert per a dos anys més 2014 i 2015 aquest conveni de col·laboració que han signat l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, i el president del MIC, David Bellver.

L’acte de signatura del nou conveni ha comptat amb la presència del director del torneig, Juanjo Rovira, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, Joan Curto. Aquest conveni estipula entre altres que Palamós continuarà acollint els actes d'inauguració, també serà seu dels partits la categoría Aleví F7, així com de les finals de totes les categories.

L’Ajuntament de Palamós posarà a disposició d’aquesta competició esportiva les instal·lacions de l’Estadi Municipal així com els camps annexes de la zona esportiva “Josep Massot i Sais” i el personal de l’Àrea municipal d’Esports. A banda s’estableix una aportació econòmica anual (2014 i 2015) de 10.670 euros que l’Ajuntament de Palamós aportarà a l’Associació Esportiva MICFootball per a l’organització del Mundialet de Futbol Base.

Impacte econòmic

En els 5 dies del torneig, es varen celebraran prop de 600 partits de futbol i entre jugadors, entrenadors i acompanyants els clubs participants varen moure unes  5.000 persones acreditades, amb un elevat nombre d’espectadors que van seguir els encontres en directe.

L’organització del MIC, formada per prop de 200 persones, calcula que el torneig suposa un impacte econòmic aproximat als 2.000.000€.