Localitzat un veí de Canet d'Adri de 75 anys desaparegut des d'ahir després de sortir en bicicleta

L'home ha estat trobat aquest matí al terra després de caure a Rocacorba

Final feliç per una família de Canet d'Adri (Gironès) que ahir va denunciar la desaparició d'un membre que havia sortit en bicicleta a les vuit del matí i que a dos quarts d'onze de la nit encara no havia retornat a casa. L'home, de 75 anys i que viu sol, tenia per costum agafar la bicicleta i fer una ruta pels boscos de la zona a primera hora del dia però al no rebre notícies seves es va activar el dispositiu de recerca.

Aquest estava format per diversos agents dels Mossos d'Esquadra a més de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que van comptar amb el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i el grup caní, a més dels familiars que els van facilitar peces de roba perquè els animals ho ensumessin i trobar el rastre.

Després de buscar tota la nit i matinada, l'han pogut localitzar a la muntanya de Rocacorba a les 7:20h del matí d'avui, al terra i ple de contusions per tot el cos. L'home, que no es podia moure però que estava conscient, ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Josep Trueta de Girona.