Denunciat un camioner per perdre bales de palla a la C-260 a Castelló d'Empúries

Els vehicles les han hagut d'esquivar per prosseguir la marxa

El conductor d'un camió que duia bales de palla ha estat denunciat aquesta tarda per part dels Mossos d'Esquadra després de perdre'n una desena en una rotonda de la C-260 dins el terme municipal de Castelló d'Empúries (Alt Empordà).

El succés ha tingut lloc a les 14:00h quan el camió, que estava prenent una rotonda, ha perdut gran part de la càrrega. Cap dels vehicles que circulaven a prop seu han patit danys però durant una bona estona els conductors han hagut d'esquivar les bales que han quedat al mig de la calçada per tal de continuar la marxa.

Un cop recollides les bales el trànsit s'ha restablert sense més complicacions. Per la seva banda, el conductor del camió ha estat denunciat amb 200 euros al considerar-se una infracció greu. Segons estipula la normativa la càrrega transportada en un vehicle ha d'estar disposada i condicionada de manera que no pugui arrossegar-se, caure sobre la via o desplaçar-se de manera perillosa. El transport de les matèries que produeixen pols o que poden caure s'ha de fer cobrint-les totalment i eficaçment