Enxampen a la Jonquera una dona dins un autobús amb 11,1 kg de marihuana i 850 gr de cocaïna

Duia la droga dins la maleta de l'equipatge i anava camí de París

La Guàrdia Civil va dur a terme una actuació el passat 23 de juliol a la Jonquera (Alt Empordà) on va intervenir 11,1 quilos de marihuana i 850 grams de cocaïna. En aquesta intervenció es va detenir una ciutadana de nacionalitat senegalesa de 32 anys i amb domicili a Manresa (Bages), com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública.

Els agents durant un control el dissabte passat al matí van procedir a parar a l'AP-7 a un autobús amb matrícula espanyola que circulava direcció París (França). Durant la inspecció del vehicle els agents van detectar que al celler d'equipatge hi havia una maleta amb diversos bonys de plàstic que van aixecar les sospites.

En obrir-la van descobrir a l'interior la droga amagada. Els guàrdies civils van identificar in-situ la propietària de la maleta, la qual va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública. Les diligències, la detinguda i la droga confiscada van ser posades a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Figueres.